LOGIN
INDGANG
MAD
FRUGT
VINTER
ROEPIGER
Velkommen til Krummerne
 
 
VELKOMMEN TIL KRUMMERNES HJEMMESIDE.
Vi er i dag en integreret institution, som rummer både en vuggestue, som huser tre grupper, nemlig MÆLKEBØTTER, SMØRBLOMSTER og TUSINDFRYD. Børnehaven huser SOLSIKKERNE, VALMUERNE  og VIOLERNE, samt ANEMONERNE, som er de ældste børnehavebørn, dem der skal starte i SFO til april.  Endelig har vi en mini-gruppe, som består af børn med forskellige, særlige behov.
Vi har alle til huse i en delvis nybygget, stor og flot børnehave, med god plads til at lege både ude og inde.

I Krummerne lægger vi stor vægt på at børnene/forældrene  får en god og tryg start på deres institutionsliv. Omsorg, tryghed og godt humør er nogle af grundstenene i vores pædagogik.
Vi arbejder med de 6 læringstemaer ud fra et årshjul.
Vi lægger stor vægt på at alle børn kommer ud og får frisk luft hver dag. Vores legeplads er stor og indbyder til mange aktiviteter.
For tiden er vi omkring 20 pædagoger og pædagogmedhjælpere, en leder og en souschef, som deltager i pasning af børnene. Vi har en ernæringsassistent, MADMOR, idet vi er en institution med frokostordning.
Yderligere har vi en servicemedarbejder, til bl.a. at ordne alt det grønne, og en kontorassistent, som klarer meget af det tekniske med pc og I-pads, og sørger for nyhedsbreve, opslag mv.
Vi har også ofte  ansat studerende, eller personer i jobtræning.

Vi håber at denne hjemmeside giver jer et positivt indtryk af vores institution, og i er altid velkommen til at komme på besøg, for at se vores lokaler og omgivelser, og få en snak med personalet.